Åkeri Landskrona

Sydsverige växer så det knakar och städer så som Landskrona får en alltmer framstående ekonomisk roll i vårt avlånga land. En livsviktig del för att tillväxten ska kunna fortsätta är tillgång till bra transporttjänster. Anledningarna till att man behöver anlita ett åkeri i Landskrona kan vara många, kanske behöver du:

 

  • Få en brådskande leverans av varor till din butik.
  • Hämta en möbel som du köpt på nätet.
  • Plocka upp objekt som fraktats över Öresund till Skeppsbron.
  • Leverera råvaror till din fabrik så att produktionen kan fortskrida.
  • Flytta kontormöblemang från en lokal till en annan.

 

Anledningarna och behoven är näst intill oändliga men de har alla gemensamt att de behöver ett kvalitativt transportföretag för att uppfyllas. Expressbolaget Budservice har tillhandahållit transporttjänster av världsklass i Landskrona och Skåne i över 30 år. Vi startade som ett familjeföretag och lägger än idag stor fokus vid att ge våra kunder ett personligt och professionellt bemötande.

 

Turism- och företagsstaden Landskrona

Med sina många natursköna parker och vackra vyer över Öresund så har Landskrona blivit en stad som många turister dras till – både utländska och svenska. Även den närliggande ön Ven genererar turisttrafik genom staden och ökar intäkterna för lokala affärsidkare. Med dessa välmående rörelser så kommer dock högre krav på snabb och bra transport, och för många är Expressbolaget Budservice förstahandsvalet när de väljer åkeri i Landskrona.

Detta är även en stad som attraherar nya och gamla företag. Välutvecklade IT- och telenät, goda tågförbindelser, bra tillgång på mark och kvalitativa åkerier för lokal transport gör detta till en bra plats att få sitt företag att växa på.

 

Enkelt och säkert

När du behöver frakta något till eller från Landskrona så ska det gå enkelt och snabbt att ordna. Vi är stolta över vår snabba responstid och gör allt för att uppfylla dina transportbehov – oavsett hur brådskande de är. Vi är verksamma i Landskrona och i stort sett hela Sydsverige. Har du frågor om transport och hur vi kan hjälpa dig så kan du alltid ringa vår kundtjänst på +46 421 1529 90. Vi är dock inte bara snabba, utan även kunniga och noggranna. Våra förare har god erfarenhet och självklart alla behövlig certifikat och utbildningar som krävs för att genomföra din transport på bästa möjliga sätt.