Budbil Landskrona

I den vackra kuststaden Landskrona blomstrar näringslivet som  aldrig förr. I takt med att bud och transporter ökat markant de sista åren har behovet för en budbil i Landskrona som svarar upp mot företags leveranskrav blivit stort. Expressbolaget Budserive i Landskrona AB är för närvarande många helsingborares favorit när det gäller bud- och transporttjänster. Anledning till det är mycket enkel: vi kan vårt yrke och vi gör det riktigt bra. För oss existerar inte långa väntetider och sena leveranser, vi levererar snabbt, säkert och i tid. Med över 30 års lokal förankring är vi en budbil i Landskrona som alltid håller våra löften. Det tänker vi fortsätta göra.

En budbil i Landskrona som klarar alla områden

Oavsett om du är privatperson eller företag ser vi till att du får hjälp. Det spelar ingen roll om din försändelse är liten eller stor, vi prioriterar alla lika högt. Vi är brett utbildade att hantera svårare uppdrag där krav på erfarenhet och utbildning ställs. Vi arbetar bland annat med kyl- och frysvaror och hantering av farligt gods (ADR). Vi är helt enkelt en budbil i Landskrona som klarar alla områden vi tar oss an. Om du anlitar oss kan du vara helt säker på att du får:
•    Kostnadseffektiva lösningar för dina budförsändelser
•    Blixtsnabba leveranser i tid
•    Kunnig och kompetent personal i alla led – från kundservice till operativa chaufförer
•    En hög servicegrad, där inget lämnas åt slumpen
•    Högsta flexibilitet när det gäller tjänster och priser


Full kapacitet och tillgänglighet

Tack vare vår gedigna vagnpark tar vi oss an arbeten från hela Skåne och även arbeten som efterfrågas från övriga landet. Vi har en hög flexibilitet tack vare vårt stora flöde av transporter och kan därför erbjuda direktbud vid när det är brådskande.
Tveka inte att höra av dig till oss – vi är ett bud i Landskrona som alltid ser till att du får den hjälp du förtjänar!