Om oss

Vi är ett bud- och transportföretag som varit verksamma sedan 1984. Det var då Jan och Gun Gustavsson slog upp företaget Budservice portar i Bjuv, strax utanför Helsingborg. Verksamheten tog snabbt fart och företaget flyttade sedermera till Helsingborg där huvudkontoret än idag ligger. Några år längre fram i tiden förvärvades Expressbolaget och det fusionerade företaget kom att få namnet Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB.

Expressbolaget Budservice fortsatte sin expansion och utökade både personal och vagnpark under 2000-talet. År 2008 kände makarna Gustavsson att det var dags att lämna över kaptensrollen till den yngre generationen. Det blev då av naturliga skäl sonen Kenneth som fick ta över skutan. Våren 2014 kom Lummern Förvaltning att gå in som majoritetsägare. Detta har hittills givit en styrka komptensmässigt som bådar mycket gott inför framtiden.

Expressbolaget Budservice i Helsingborg är ett erfaret och starkt sammansvetsat företag som genomsyras av en teamkänsla och en passion att alltid göra det bästa ifrån sig.

Vi ser fram emot många trevliga år framöver med våra många glada och återkommande kunder. Har du något problem du vill ha hjälp med inom bud och transport, finns det inget varmare och mer omsorgsfullt alternativ än oss. Välkommen.